مدیریت نظارت بر مواد غدایی و آشامیدنی

   
عنوان : مجوز استفاده از ظرفیت خالی
تاريخ شروع : 25/10/1390
توضيحات :             

مدارك مورد نياز:

1-خواست متقاضي

2-قرارداد منعقد شده بين موسسه توليد كننده و سفارش دهنده

3-تصاوير پروانه هاي ساخت مورد نظر

4-تصوير گواهي ثبت علامت /نام تجاري

5- تصوير آگهي  تاسيس شركت

6-طرح ليبل كه عنوان "به سفارش موسسه سفارش دهنده و توليد در موسسه سفارش گيرنده"در قيد شده باشد.

دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت های خالی کارخانه های محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی


بازگشت        فايل الحاقي        چاپ

 
 
  • دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  • ایران - اهواز - کد پستی : 15794-61357
  • صندوق پستی : 159
  • تلفن : 60-3367543-0611
  • پست الکترونیکی : info@ajums.ac.ir
کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد
Copyright 2014 - Ajums Web Development Group